Látvány, mely a jövőben is érték

Referenciáinkból...

    Kereskedelem

A különböző anyaggyártókkal és kereskedőkkel tartott szoros kapcsolataink lehetővé teszik, hogy egy adott feladatra többféle megoldást, lehetőséget ajánljunk Önnek a legkedvezőbb áron.
Mivel a tető egy összetett szerkezet, ezért különleges gondot kell fordítani a különféle anyagok kiválasztására, hogy azok a szerkezetben maradéktalanul elláthassák funkciójukat.
Fontos szempont, hogy a széles termékválasztékok közül megtaláljuk az adott feladatra az összhangba hozható termékeket a funkcionalitást szem előtt tartva már a faanyag kiválasztásától, egészen a hőszigetelésig, párazárásig, alátéthéjazat és fedőanyag kiválasztásig.
Nem minden esetben derül ki még a tervrajzokból sem a fent említett anyagok összefüggései, mely elengedhetetlenül fontos egy jó tető készítéséhez. Ebben tudunk mi Önnek segíteni.
Sokéves tapasztalataink, valamint szakmai kapcsolataink révén lehetőségünk van arra, hogy az Ön igényeihez megfelelő anyagokat a legkedvezőbb áron beszerezzük. Így biztonságosan elkerülhető az esetleg gyengébb minőségű, nem megfelelő, kevésbé időtálló anyagok felhasználása.

Az Ön biztonsága a mi biztonságunk!
Copyright © 1996- ebelefedel.hu

A weboldalon található anyagok kizárólag az Ebele KFT. hozzájárulásával használhatók fel!