Látvány, mely a jövőben is érték

Referenciáinkból...

    Előregyártott hagyományos tetőszerkezet

A módszer különlegessége abban rejlik, hogy a gyártás előkészítése a vevő által rendelkezésre bocsátott kész tervdokumentáció vagy helyszíni felmérés alapján az erre a célra kifejlesztett faszerkezet-tervező program segítségével történik. A tetőszerkezethez szükséges gerendák mindegyike méretre vágva, a csomópontok kialakításával illetve igény esetén gyalulva kerül kiszállításra, melyek a helyszínen csak összeállítást igényelnek. Így a faanyag impregnálása esetén mindenhol, azaz a vágásfelületeken is láng és gombaölőszerrel kezelhető.
A szabott anyag vegyszeres kezelése a leghatékonyabb és a legkörnyezetkímélőbb eljárás. Ez a technológia egyaránt alkalmas az összetett, bonyolult tetőszerkezetek és az egyszerűbb faszerkezetek, pl.: kerti szaletlik (pavilonok), kocsibeállók, melléképületek előállítására is. A gyártást megelőző számítógépes tervezés során a csomópontokat, illesztéseket részletesen kidolgozzuk.

Miért előnyös?

  • Nem kell a helyszínen, sokszor nem ideális körülmények között a szabást elvégezni
  • A szerkezet minden szükséges gerendája legyártásra kerül, így a tetőszerkezet együtemben, gyorsan kivitelezhető
  • Nincs gond a gerendák szabásánál keletkező hulladékkal
  • Akár a felére lerövidíti a helyszíni munkák idejét, a kivitelezés időtartamát

Az árajánlatok a megrendelő által hozott tervrajz alapján készülnek és az ügyfelek látványterven is megtekinthetik a leendő ácsszerkezetet.

Copyright © 1996- ebelefedel.hu

A weboldalon található anyagok kizárólag az Ebele KFT. hozzájárulásával használhatók fel!